Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece

Υποβολή Αίτησης Online

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αίτησης online στο CITY College χρησιμοποιώντας το σύστημα του online application form. Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες πριν ξεκινήσετε να συμπληρώνετε την αίτησή σας online.

Σημείωση: Η Online Αίτηση είναι στα αγγλικά.

 

Πριν ξεκινήσετε την Online Αίτηση

Το σύστημα της Online Αίτησης δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους φοιτητές να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία της αίτησής τους online. Η διαδικασία του της Online Αίτησης είναι απλή και απαιτεί ελάχιστο χρόνο. Οι υποψήφιοι φοιτητές χρησιμοποιώντας μόνο το e-mail τους,  εγγράφονται στο σύστημα Online Application Form δημιουργώντας έτσι τον προσωπικό τους λογαριασμό (account). Το σύστημα επιτρέπει στον υποψήφιο να σώζει τα δεδομένα που έχει εισάγει πατώντας ‘resume’ και έπειτα να ανατρέχει στην φόρμα κάθε φορά που είναι έτοιμος να συνεχίσει κάνοντας Log in. 

Προσοχή! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε σκανάρει προηγουμένως όλα τα συνοδευτικά έγγραφα και δικαιολογητικά που αναφέρονται στις προϋποθέσεις εγγραφής, ώστε να μπορέσετε να τα ‘ανεβάσετε’ στο σύστημα της Online Αίτησης όταν σας ζητηθεί. 

Αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους χωρίς συγκεκριμένες ημερομηνίες υποβολής. Συστήνουμε οι αιτήσεις να γίνονται στην αρχή κάθε έτους (Ιανουάριος/Φεβρουάριος) για προγράμματα που ξεκινούν τον Οκτώβριο.

 

Online Application Form

Χρησιμοποιείστε τα παρακάτω links για να ξεκινήσετε την διαδικασία υποβολής Online Αίτησης. Ακολουθείστε τις οδηγίες που παρέχονται μέσα στην online φόρμα.

H Online Αίτηση γίνεται στα αγγλικά!

Νέα Αίτηση

Online Αίτηση - Πτυχιακά προγράμματα

Online Αίτηση - Μεταπτυχιακά προγράμματα

Log in εάν έχετε συνδεθεί ξανά

Συνεχίστε την Online Αίτηση - Πτυχιακά προγράμματα

Συνεχίστε Online Αίτηση - Μεταπτυχιακά προγράμματα

 

Ολοκληρώνοντας την Αίτησή σας

Η Online αίτηση αποτελείται από 14 τμήματα (A-M). Απαιτείται η συμπλήρωση όλων των τμημάτων της φόρμας. Τα πεδία με τη σήμανση (*) είναι υποχρεωτικά. Το σύστημα δεν επιτρέπει την υποβολή αίτησης στην οποία δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα υποχρεωτικά πεδία.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτησή σας (π.χ δεν έχετε ακόμη όλα τα δικαιολογητικά) μη ανησυχείτε. Το σύστημα σας επιτρέπει να σώσετε τις εργασίες που έχετε ήδη πραγματοποιήσει κάνοντας κλικ το κουμπί ‘Resume’ που βρίσκεται στο κάτω μέρος της φόρμας. Στην περίπτωση που επιλέξετε ‘Resume’ ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει. Θα σας ζητηθεί να εισάγετε το όνομα, το e-mail και τον κωδικό ασφαλείας σας. Θα πρέπει να θυμάστε τον κωδικό που έχετε εισάγει για να μπορέσετε να συνδεθείτε πάλι (login) στη φόρμα. Η παραπάνω διαδικασία σας επιτρέπει να κάνετε την αίτηση βήμα προς βήμα χωρίς να χάνετε πολύτιμα δεδομένα. 

Επίσης το σύστημα Online Application form σας επιτρέπει να τυπώσετε την αίτηση εγγραφής πριν την υποβολή (submit).

Προσοχή: Εάν επιθυμείτε να τυπώσετε την αίτηση εγγραφής θα πρέπει να το κάνετε πριν πατήσετε το κουμπί Submit.

 

Μετά την υποβολή της αίτησης

Μόλις υποβάλετε την αίτησή σας online σας θα λάβετε αυτόματα ένα επιβεβαιωτικό e-mail.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία της αίτησής σας ή σχετικά με τις σπουδές στο CITY College παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο admissions@citycollege.sheffield.eu

 

Ερωτήσεις;

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την διαδικασία υποβολής της αίτησής σας online επικοινωνήστε με το Τμήμα Εγγραφών στο admissions@citycollege.sheffield.eu.

 

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το σύστημα Online Application Form. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία με την αίτησή σας!

 

Σημείωση: Όλα τα δεδομένα που εισάγονται στο σύστημα είναι άκρως εμπιστευτικά καθώς τηρείται αυστηρή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που επιτρέπει μόνο στο CITY College να έχει πρόσβαση για σκοπούς που έχουν σχέση με την αίτηση εγγραφής σας και φοίτησης σας στο Κολέγιο CITY College.

 

επιστροφή